Uw mini verkopen?

Wilt u uw (classic) Mini verkopen, maar heeft u moeite met het vinden van een nieuwe liefhebber? Wellicht is het voor u interessant dat wij de verkoop van uw Mini op ons nemen!

Middels jaren lange bedrijfsmatige ervaring in het Mini wereldje hebben wij een uitgebreide klanten/vriendenkring opgebouwd waarin wij veel vertrouwen genieten.
Elke denkbare reparatie aan de Mini is reeds door ons uitgevoerd. Een groot assortiment aan gebruikte onderdelen zorgen voor vlotte en kundige reparatie, omdat wij weten dat het belangrijk is dat het plezier van het hebben van een Mini groot moet zijn.

Wij kunnen u tijdens de consignatie onderdak aanbieden voor uw Mini. Naast het feit dat uw auto dan droog onder dak staat vergroot dit ook de verkoopkansen, dit omdat wij altijd meerdere Mini’s op voorraad hebben en de klant kan ‘kiezen’ uit verschillende modellen. Eventuele reparaties aan uw auto voorafgaand aan de consignatie zijn goed mogelijk!
Ook achteraf, mocht de nieuwe liefhebber aanpassingen willen aan de Mini, dan is diegene bij ons aan het juiste adres. Ons streven is om ervoor te zorgen dat wij technisch goede en betrouwbare auto’s verkopen.

Inkoop van uw oude of nieuwe Mini is ook mogelijk!

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan vrijblijvend contact op.

foto-2 .  2 .  2

foto-3 .  2    4